Youtube

Youtube'nin En Cok Izlenen 5 Videosu.






5. Maşa ve Koca Ayı - Afet İçin Çözüm/ 3,48 milyar görüntülenme
Maşa ve Koca Ayı çizgi filminin "Afet İçin Çözüm" isimli bölümü, listedeki müzik klipleri dışındaki tek video. 31 Oca 2012'de yayınlanan video, 3,48 milyar görüntülenme alarak tüm zamanların en popüler videoları arasına girmeyi başarıyor. Video'nun Maşa ve Koca Ayı'nın resmi YouTube kanalına değil de Get Movies isimli başka bir kanala ait olması da ilginç bir detay.
4. Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars/ 3,47 milyar görüntülenme
Listedeki ilk 3 videodan da eski olmasına rağmen izlenme sayısında geride kalan Uptown Funk isimli parçanın klibi, 19 Kas 2014 tarihinde Mark Ronson'ın kanalından paylaşılmıştı. Yayınlandığı dönemde oldukça hızlı artan bir izlenme sayısına sahip olan klibin, şu an 3,47 milyar görüntülenmesi bulunuyor.
3. Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth/ 4,02 milyar görüntülenme
Listede zirveye yaklaşırken 4 milyar sınırını aşan ilk video olan See You Again, 6 Nis 2015 tarihinde Wiz Khalifa'nın resmi YouTube hesabından yayınlanmıştı. Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimleri sırasında hayatını kaybeden Paul Walker'ın anısına filmde kullanılan parça, o dönemde tüm dünyada birçok kişinin en sevdiği şarkı haline gelmişti.

2. Ed Sheeran - Shape of You/ 4,09 milyar görüntülenme
Ed Sheeran'ın resmi YouTube hesabından 30 Oca 2017 tarihinde paylaşılan Shape of You isimli parçası, yayınlandığı dönemde neredeyse her yerde duyduğumuz bir şarkı haline gelmişti. Yakaladığı popülarite ile şu an 4,09 milyar görüntüleme sayısına ulaşan video, listenin ikinci sırasında yer alıyor.
1. Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee/ 5,99 milyar görüntülenme
Tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu, sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Luis Fonsi'nin Despacito isimli şarkısının video klibi. 12 Oca 2017 tarihinde yayınlanan parça, uzun süre boyunca müzik listelerinin zirvesinde yer almış ve bu başarısını da YouTube'daki izlenme sayılarıyla perçinlemişti. Genel olarak İngilizce içeriklerin hakim olduğu listenin en tepesinde İspanyolca bir şarkının yer alması da ilginç bir detay olarak göze çarpıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar