Youtube

En İyi 40 WordPress Teması

İyi bir WordPress teması nasıl olmalı?

WordPress Tema Dizini aramaya başlamak için iyi bir seçimdir.
Basitçe ifade etmek gerekirse, bir tema sitenizin içeriğinin görüntülenme şeklini belirleyen bir dosya koleksiyonudur. Tema olmadan, web siteniz aslında bir iskelet gibi görünürdü. İçeriğiniz ve özellikleriniz gibi ana bileşenleri içerir, ancak görünüşünü kontrol eden herhangi bir ‘cilt’ bulunmaz.
Özellikle WordPress sitelerine birçok niş ve amaç için uygun web sitesi temalarını bulabilirsiniz. Bazıları ücretsiz (aşağıda yer verdiklerimiz gibi), bazıları premium’dur (bir maliyetle daha gelişmiş özellikler içeren). Ancak, özellikle binlerce seçenek arasından bir tema seçmek zor görünebilir. Dolayısıyla size birazcık yardımcı olmak için, araştırmanız sırasında aramanız gereken bazı şeyler:
  • Ana özellikler ve fonksiyonellik. Tema ararken, sitenizin ihtiyaç duyacağı çeşitli özellikleri ve işlevleri aklınızda bulundurun. Örneğin, bir e-ticaret sitesi alışveriş sepeti eklentileri entegrasyonu gerektirir. Bir iş teması için güçlü açılış sayfası şablonu çok yararlı olacaktır.
  • Kullanıcı yorum ve puanları. Önceki ve şimdiki kullanıcıların yaptığı incelemeler, hem avantajlar ve hem de dezavantajlar hakkında temayla ilgili size bilgi verebilir. Her incelemeyi kesin kesin kabul etmemeliyken, karar vermeden önce mümkün olduğunca çok düşünmeye yardımcı olacaktır.
  • Geliştirici desteği ve güncellenme sıklığı. Doğru destek olmadan, bir temanın eskimiş olması mümkündür. Sitenizin bütünlüğünü korumak istiyorsanız, sık yapılan güncellemeler ve tutarlı geliştirici girişi ile bir tema seçmek önemlidir.
Aramanızın daha kolay olmasını sağlamak için öncelikle siteniz için ihtiyaç duyacağınız özellikleri düşünmenizi öneririz. Sonra, bu özellikleri içeren bazı temalar bulun ve diğer iki ölçütü (incelemeler/puanlar ve destek/güncellemeler) kullanarak listeyi kısaltın.

2018 için En İyi 30 WordPress Tema Listesi

1. Sydney

WordPress Sydney Demo Sayfasıİş dünyası odaklı ve son derece özelleştirilebilir bir tema arayan serbest çalışanlar, acenteler ve şirketler için Sydney, mükemmel bir seçimdir. Tam ekran kaydırıcı, yapışkan navigasyon ve logo yükleme özelliği içeren bu tema, profesyonel görünümlü web sitelerine hitap eden pek çok öğe sunuyor. Bununla birlikte, tüm Google Fontları’na erişebildiğinizden ve düzen, renk seçenekleri üzerinde tam kontrol sahibi olduğunuzdan, tasarımınızı belirli markanızla eşleştirmeye yardımcı olacak pek çok özelleştirme mevcuttur.Ek özelliklerin arasında mobil uyumluluk, sosyal simge entegrasyonu ve tam çeviri yetenekleri bulunur – aslında, tam özellikli ve işlevsel bir işletme web sitesi kurmak için ihtiyaç duyacağınız her şey mevcuttur.

2. Flash

WordPress Flash Demo SayfasıÖzel widget’lar, sürükleyip bırakılan sayfa oluşturucu ve yerleşik bir portföy de dahil olmak üzere, premium özelliklerle dolu bir temaya ihtiyacınız varsa, hem de tümü ücretsiz, Flash listenizin en üstünde olmalıdır. Bu benzersiz ücretsiz tema, ThemeGrill Demo Yükleyici ile kolayca sitenize yükleyebileceğiniz çok sayıda önceden oluşturulmuş demoları sunar. Elbette, kendi sitenizi oluşturmak için seçeneğiniz (ve gerekli araçlar) de vardır. Flash ile, çalışmalarınızı vurgulamak için bir blog, işletme web sitesi veya bir sayfalık portföy sitesi oluşturabilirsiniz. İster yeni başlayan ister deneyimli bir geliştirici olun, ücretsiz dökümantasyon yararlı olacaktır. Temanın çeşitli özelliklerini ve tasarım seçeneklerini vurgular; sitenizi olabildiğince çabuk çalıştırmak için dökümantasyondan faydalanabilirsiniz.

3. Shopera

WordPress Shopera Demo SayfasıBazen tek ihtiyacınız olan şey, ürünlerinizi sergilemek ve satış yapmak için basit bir web mağazasıdır. Shoperaile yalnızca bunu alıyorsunuz. Bu tema, WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşen modern bir tarza ve duyarlılığa sahiptir. Ayrıca isteğe bağlı olarak Başa Dön kaydırma butonu, mağaza detayları ve kendi markanızın logosunu yükleme olanağı da dahil olmak üzere bir dizi faydalı e-ticaret özelliğini içerir. Shopera’ya başlamak basittir; yeni başlayan çevrimiçi mağaza sahipleri için harika bir başlangıç temasıdır. Bununla birlikte, mevcut geliştirme ve tasarım seçenekleri de daha gelişmiş WordPress kullanıcıları ve geliştiricileri için yeterince karmaşıktır.

4. Llorix One Lite

WordPress Llorix One Lite Demo SayfasıProfesyonel bir web sitesi oluştururken zerafetin dokunuşu uzun bir yol kat edebilir. Llorix One Lite kullanarak, modern ve minimalist bir bükülme ile şık bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Bu tema, ana sayfada tam ekran görüntü içerir ve çeşitli popüler eklentilere (WooCommerce, MetaSlider ve bbPress gibi) entegre olur. Aslında, sahip olduğu özellikler ücretsiz bir tema için gayet etkileyicidir. Llorix One Lite hızlıca işlevsel bir web sitesi oluşturabilmeniz için birinci sınıf özellikler sunar. Bununla birlikte, siteyi tüm ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için zaman da harcayabilirsiniz. En sonunda, az çaba ve yatırımla birinci sınıf bir site oluşturmuş olursunuz.

5. Spacious

Spacious WordPress TemasıTemiz ve minimalist bir düzen web sitesi ziyaretçilerini ve olası müşterileri etkilemek için uzun bir yol kat edebilir. İşte bu noktada Spacious öne çıksa da minimalist olması onun tek satış noktası değil. Premium seçeneklerine erişim olanağı ile, Spacious, işletmeler, ajanslar, serbest çalışanlar ve diğer herkes tarafından profesyonel görünümlü bir site oluşturmak için kullanılabilir. Bu, önceden oluşturulmuş sayfa düzenleri, şablonlar ve 13 özel widget alanı da dahil olmak üzere çok ciddi çok yönlülüğü olan bir temadır. Artı, bir marka logosu eklemek, sosyal bağlantıları dahil etmek ve hatta ön sayfa kaydırıcıyı kişiselleştirmek için uyarlayıcıyı kullanabilirsiniz. Spacious ile yapabileceğiniz her şeyden etkileneceksiniz.

6. Striker

Demo Striker WordPress TemaGösterişli bir tema seçmek cazip gelebilirken, bazen basit de tercih edebilirsiniz. Striker, yeni başlayan web sitesi sahipleri ve sağlam bir başlangıç isteyen blog yazarları için mükemmel bir türdür. Striker olduğu gibi kullanabileceğiniz veya istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz net bir tasarım sunar. Özelleştirme seçenekleri, kendi logo, başlık, arka plan ve sosyal bağlantılar ekleme olanağı içerir. Ayrıca markanızın renk şemasını kullanabilir ve özellikli alanlar ekleme seçeneğiniz vardır. Yerleşik kaydırıcılar sayfaların üst kısmında yer alır ve temanın responsive olması, tüm cihazlarda harika göründüğü anlamına gelir. Eğer tamamen yeni başlıyorsanız, temanın geniş dökümantasyon belgelerini de çok yararlı bulabilirsiniz.

7. Virtue

Virtue WordPress TemasıHem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar, Bootstrap tabanlı temanın sunduğu sadelik ve özelleştirme seçeneklerinden memnuniyet duyacaklardır. İster pazarlamacı, ajans veya blog yazarları olun, Virtue ile istediğiniz herhangi bir siteyi oluşturabilirsiniz. Tam teşekküllü bir e-ticaret mağazası kurmanızı (veya daha küçük mağaza öğelerini sitenize dahil etmenizi), en yeni ve en büyük projelerinizi görüntülemenizi veya yalnızca blogunuza odaklanmanızı sağlar. Belki de bu temanın en kullanışlı özelliklerinden biri Schema microdata entegrasyonudur. Bu, arama motorlarının sitenizi daha verimli bir şekilde taramasına yardımcı olmakla birlikte, arama motoru sonuç sayfalarında daha iyi bir sıraya sahip olmanıza yardımcı olur.

8. Shapely

Shapely WordPress TemasıShapely, esnek widget’ların yardımıyla çarpıcı açılış sayfaları, portföy siteleri veya kişisel web siteleri oluşturmanıza olanak tanıyan bir sayfalık WordPress temasıdır. Esasen, Shapely WordPress temaları için tek elden bir mağaza olarak tasarlanmıştır. Kullanıcılar sayfayı aşağı doğru kaydırırken, widget bölümleri aracılığıyla onları ufak ufak bilgi yığınıyla besleyebilirsiniz. Seçenekler arasında referanslar, portföyler, servis ve ürün bilgileri ve daha fazlası yer almaktadır. Bu ücretsiz tema ayrıca temayı düzgün bir şekilde nasıl yükleyeceğinizi, sayfanızı nasıl ayarlayacağınızı ve her widget bölümünü zahmetsizce nasıl bir araya getireceğinizi öğretecek bol miktarda dokümantasyon içerir.

9. Customizr

Customizr WordPress TemasıAdından da anlaşılacağı gibi Customizr, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun olan, kolaylıkla özelleştirilebilen bir temadır. Bununla birlikte, ister blogunuz ister e-ticaret mağazanız olsun, işletmeler için güzel ve mobil cihazlara uygun web siteleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca, reklam öğelerinizi (bir simge ve açıklayıcı metin içeren özellikler) ve sosyal medya simgelerini içeren premium özellikleri sitenize dahil edebilir ve temayı WooCommerce & bbPress gibi popüler eklentilerle bütünleştirebilirsiniz. Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Customizr, temayı – geniş özellik yelpazesini tam olarak nasıl kullanacağınızı öğrenmeyi kolaylaştıran belgeler sunar.

10. iFeature

iFeature WordPress TemasıÇevrimiçi mağaza sahipleri ve ticaret acenteleri düşünülerek hazırlanan iFeature, hemen hemen her amaç için kullanabileceğiniz çok yönlü bir temadır. Sürükle-bırak yapabiliyorsanız, iFeature ile bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Tasarım seçenekleri global olarak uygulanabilir veya sitenizi sayfa bazında özelleştirebilirsiniz – neredeyse sınırsız olanaklar sunar. Buna ek olarak, iFeature, akıllı telefonlar ve tabletler de dahil olmak üzere popüler dokunmaya duyarlı cihazlarda tam olarak uyumludur. Kullanıcılar web sitenizin tüm öğeleriyle tamamen etkileşime geçebilir ve böylece ziyaretçilerinizin deneyimlerinin olabildiğince pürüzsüz ve çekici olmasını sağlayabilirsiniz.

11. Optimizer

Optimizer WordPress TemasıOptimizer, hiçbir deneyimi olmayan, esasen herhangi bir web sitesi (tam genişlikli veya kutu içerisinde) oluşturmanızı sağlayan ücretsiz bir WordPress temasıdır. HTML5 ve CSS3 ile oluşturulmuş olan bu responsive, SEO dostu ve mobil optimize edilmiş tema hemen kullanılmaya hazırdır. Artı, sitenizi tamamen kişiselleştirmek için canlı düzenleyici kullanabilirsiniz. Güzel bir açılış sayfası için resim kaydırıcıyı dahil edebilir veya işinizien iyi gösteren bir portföy sitesi oluşturmak için güçlü tema seçeneklerini kullanabilirsiniz. Optimizer’ın sunduğu özelliklerden küçük işletmeler, ajanslar, serbest çalışanlar ve gibi hemen hemen herkes yararlanabilir.

12. IsleMag

IsleMag WordPress TemasıKaydırıcı ve görüntülü reklamlar için yer ve hatta bir inceleme sistemi sunan IsleMag, ihtiyaç duyduğunuz modern ve dikkat çekici dergi web sitenizi oluşturmanıza yardımcı olabilir. Standart dergi ana sayfası şablonu ile gelen tema, seçtiğiniz endüstriye ayrılmış güçlü bir site oluşturmanızı sağlar. Buna ek olarak, ziyaretçileri içeriğinizle etkileşime girmeye teşvik etmek için kendi sosyal bağlantılarınızı ekleyebilirsiniz. Dahası, bu tema SiteOrigin Page BuilderJetpack ve İletişim Formu 7 gibi pek çok popüler eklentiyle kolaylıkla bütünleşir. Bu eklentiler, sitenizin işlevselliğini daha da genişletecek.

13. MH Magazine Lite

MH Magazine WordPress TemasıDergi stilindeki siteler için başka bir seçenek, hızlı yükleyen MH Magazine Lite. Kullanışlı kategori sekmelerini, reklam yerleşimlerini ve ön sayfa kaydırıcıyı kullanarak web sitenizi bir sonraki seviyeye kolayca taşıyabilirsiniz. Bu tema, sürükle-bırak tasarım modülleri ve 13 widget alanı (altbilgi ve kenar çubuğundaki yerleşimler dahil) ile dinamik ve çok yönlü bir site oluşturmanıza olanak tanır. Neredeyse her niş için hayal edebileceğiniz hemen hemen her düzeni yaratabilirsiniz. İsterseniz, MH Magazin premium temasına yükseltebilirsiniz, ancak ücretsiz sürümün dergisi siteniz için neredeyse ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunu düşünüyoruz.

14. Moesia

Moesia WordPress Temasıİşletme web siteniz için tamamen özelleştirilebilen bu temada modern ile geleneksel buluşuyor. Moesiaesneklik ve profesyonellik yolunda çok şey sunmaktadır ve yeni başlayanlar için harika bir başlangıç temasıdır. Moesia’nın kalbi ana sayfadır. 11 özel, önceden oluşturulmuş- hepsi ayrı ayrı tasarlanabilir – blok arasından seçim yapabilirsiniz ve bunları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, seçim yapabileceğiniz iki blog mizanpaja ve bir grup Google Font‘a erişebilirsiniz. Sonunda, bu tema sosyal entegrasyon seçenekleriyle birlikte gelir; böylece ziyaretçileriniz sosyal medya profillerinizde sizinle bağlantı kurabilir. Elbette, bu aynı zamanda ayrı bir sosyal simge eklentisine ihtiyaç olmadığını gösterir.

15. Corporate Plus

Corporate Plus WordPress TemasıKurumsal veya profesyonel portföyünüz için özlü bir tema olan Corporate Plus, tüm işletme web sitenizin ihtiyaçları için minimal ve çekici bir seçenektir. Tam işlevli, tek sayfalı bir site için ana sayfanıza tam genişlikte bir kaydırıcı, bölüm, servis bölümü ve iletişim bölümü ekleyebilirsiniz. Alternatif olarak, çok sayfalı bir deneyim için bu özellikleri farklı web sayfalarına ekleyebilirsiniz. İşletme tekliflerinizi genişletmek istiyorsanız, Corporate Plus’ın WooCommerce ile uyumlu olduğunu öğrenmekten memnuniyet duyacaksınız. Bu, fiziksel ve dijital ürünleri hem kendi sitenizin rahatlığında satabileceğiniz anlamına geliyor.

16. Vantage

Vantage WordPress TemasıBir portföy veya şirket sitesi oluşturmak istiyorsanız, birlikte çalışmak için temiz ve profesyonel bir WordPress tema isteyeceksiniz. İşte burada Vantage devreye girer. Site kurucuları ve işletme sahipleri için net ve modern bir görünüm sunar. Belki Vantage’nın en güçlü özelliği, etkileyici ve etkileşimli bir site oluşturmanıza olanak tanıyan Page Builder ve Meta Slider da dahil olmak üzere güçlü eklentilerle olan yakın entegrasyonudur. Buna ek olarak, işletme sahipleri, Vantage’ın WooCommerce ile kesintisiz entegrasyonundan yararlanabilir. Diğer dikkat çekici özellikler, fotoğraf, resim ve yayınlanmış çalışmalar için filtrelenmiş bir ızgara görüntüleme seçeneği ve ziyaretçilerin kolayca sizinle ve diğer kişilerle etkileşime girebilecekleri özel yorumları içermektedir.

17. Storefront

Storefront WordPress TemasıÇevrimiçi satışlarda çok büyük bir büyüme potansiyeli varken kendi e-ticaret mağazanızı yaratmak için hiçbir zaman çok geç değildir. Bu konuda Storefront size yardımcı olabilir. Bu WordPress tema WooCommercegeliştiricileri tarafından kodlandığından, e-ticaret platformunu sitenize zahmetsizce entegre edebilir ve hemen satışa başlayabilirsiniz. Artı, sayısız WooCommerce eklentileri mevcut olduğundan, ürün listelemenize abonelik veya rezervasyon ekleyebilir, dinamik bir fiyat tablosu hazırlayabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Buna ek olarak, ön sayfada çarpıcı bir paralaks zeminini bir araya getirebilir ve kullanımınıza sunulan çeşitli seçenekleri tercih ederek özelleştirilmiş ürün galerisi oluşturabilirsiniz.

18. Writers

Writers WordPress temasıWriters, yaratıcılık akışına izin vermek isteyen blog yazarları, gazeteciler ve yazmayı arzulayanlar için mükemmel bir blog tarzı temadır. Düzgün olmayan bir görünüm için geniş beyaz alanı kullanan, minimal bir temadır. Bu stil aynı zamanda mobil cihazlara uygun olduğu ve hızlı sayfa yüklemesi için kolayca optimize edildiği anlamına gelir. WordPress tema ayrıca, sitenizi daha kullanıcı dostu hale getirmek için yan çubuğunuza (arşivler, arama ve kategoriler gibi) widget eklemenizi sağlar. Ayrıca, WordPress tema arama motorları için optimize edilmiştir, bu nedenle siteniz Google sonuç sayfalarında daha kolay bulunabilir.

19. OceanWP

OceanWP WordPress TemasıOceanWP, e-ticaret, iş dünyası, blog yazarlığı ve portföy siteleri de dahil olmak üzere geniş bir kullanım yelpazesine sahip çok yönlü bir temadır. Özellikle, geliştiriciler bu güzel ancak profesyonel temanın sağladığı esnekliğin tadını çıkaracaklar. Tam genişlikte bir statik başlık ve ön sayfa özellikli görüntülerin yanı sıra 13 demo seçeneğine ve bir düzineden fazla uzantıya sahiptir. Bu nedenle, OceanWP, belki de listemizdeki en esnek WordPress tema seçeneğidir.

20. One Page Express

OnePage WordPress TemasıTek sayfa temalar giderek daha popüler hale geliyor. Bu WordPress tema seçeneğinde, ziyaretçilerin gördüklerinin yanı sıra ne zaman ve nasıl deneyimledikleri üzerinde de tam kontrole sahip olmanıza olanak verir. One Page Express, önceden tasarlanmış bir ana sayfanın yanı sıra 30’dan fazla içerik bölümü ekleme seçeneği de sunar. Artı, sitenizi daha da özelleştirmek için sürükleyip bırakma düzenleyicisini kullanabilirsiniz. Aslında herhangi bir amaç için tek sayfalık bir tema kullanabilirsiniz, ancak açılış sayfaları, işletme siteleri ve portföy sayfaları için idealdir.

21. Athena

Athena WordPress temasıWeb sitenizi hayata geçirmek istiyorsanız Athena‘ya göz atın. İşletmeler, reklam öğeleri ve blog yazarları için mükemmel özelliklere sahip, paralaks WordPress tema seçeneğidir. Kullanışlı bir resim kaydırıcısı ve animasyonlu ilanlar ile birlikte yararlı bir ızgaralı stil blog düzeni ve birçok ek özelleştirme seçeneği (renk tercihleri, widget alanları, menüler ve sosyal medya bağlantıları) bulunur. Bununla birlikte, belki de Athena’nın sunduğu en faydalı özellik canlı özelleştiricidir. Bu, değişiklikleri gerçek zamanlı olarak görmenizi sağlaması ücretsiz bir temaya değerli bir ek oluşturduğu için, düzenleme yaparken önemli bir zaman kazandırır.

22. Edge

Edge WordPress TemasıEdge, blogunuzu, imrenmeye layık güzel bir web sitesine dönüştürmenize yardımcı olan duyarlı ve az bir temadır. Basit ve düzgün bir görünüm sunar ve özelleştirilebilir şablonlar, profesyonel ve iyi tasarlanmış bir site oluşturmanıza yardımcı olur. Ayrıca, temanın genel estetiğini arttıran akıllı bir beyaz alan kullanımı vardır. Bu WordPress tema, özellikle şirketinizin web sitesini optimize etmek için kullanılabilecek iletişim ve galeri şablonlarını içerdiğinden, bir kurumsal veya ajans günlüğü için mükemmel bir seçenektir. Buna ek olarak, bu ücretsiz temaya yönelik destek hazır ve yanıt vericidir. Birçok premium olmayan tema için göreceğiniz bir şey değil!

23. Make

Make WordPress TemasıBirçok ücretsiz tema akılda sadece bir tasarımla oluşturulmuştur. Bununla birlikte, Make, sitenizi tam ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanızı sağlayan bir temadır. Güçlü bir sürükle & bırak sayfa düzenleyicisi ve sınırsız özelleştirme seçenekleri sunan bu WordPress tema, gördüğünüz gibi özelleştirmeyi sizin elinize bırakır. Sayfa düzeni üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz ve içeriğinizi vizyonunuza uyacak şekilde organize edebilirsiniz. Make ile, profesyonel bir portföy, bir e-ticaret mağazası oluşturabilir veya yalnızca minimal ve içerik odaklı bir blog tasarlayabilirsiniz. Ayrıca, Make, sitenizi ayırt etmek için kullanabileceğiniz, tam genişlikteki banner’lar, sütunlar ve galeriler gibi çok sayıda tasarım öğesi sunar.

24. ShopIsle

ShopIsle WordPress TemasıÜcretsiz bir WooCommerce uyumlu WordPress teması arıyorsanız, ShopIsle‘dan daha iyi bulamazsınız. Shop Isle ile, fiyat etiketi olmadan profesyonel görünümlü bir e-ticaret mağazasına sahip olursunuz ve paralaks efektleri, özelleştirilebilir içerik bölümleri ve tam ekran görüntüler gibi özellikleri barındırırsınız. ShopIsle, temanızı özelleştirmenize olanak sağlar. Örneğin, temayı bir sayfalık web sitesi olarak kullanabilir veya tamamen işlevsel bir çevrimiçi mağaza olarak özelleştirebilirsiniz. Bu temayı, Jetpack ve SiteOrigin Sayfa Oluşturucu da dahil olmak üzere düzinelerce web sitesi geliştirici eklentiyle bütünleştirebilirsiniz.

25. The Minimal

The Minimal WordPress TemasıAdından da anlaşılacağı gibi The Minimal, temiz ve basit bir WordPress temasıdır. Bu nedenle, çoğunlukla blogcular, gazeteciler ve yazarlar için öneriyoruz (birçok site dağınıklığı olmayan tasarımdan yararlanabilir). The Minimal ile içeriğinizi tamamen spot haline getirebilirsiniz. Bu temanın bloga uygun widget’larından (son yayınlar, popüler yayınlar ve sosyal bağlantılar gibi) yararlanarak, web sitenizi istediğiniz gibi düzenleyebilir ve en iyi içeriğinizi okuyucularınıza görünür hale getirebilirsiniz. Buna ek olarak, aynı zamanda sitenizin üstlerde sıra almasını kolaylaştıran arama motoru dostu yapıya sahiptir.

26. Pictorio

Pictorio WordPress TemasıPictorico‘nun eşsiz ve şık tek sütunlu tasarımı sanat, fotoğraf veya makaleler gibi en son çalışmalarınızı göstermenizi sağlar. Bir çevrimiçi portföyün tıkalı ya da keskin olması gerekmez. Bunun yerine, mesajlarınızı ve yayınlarınızı şık bir şekilde görüntüleyen ızgara tabanlı temayla odaklamayı işinize getirebilirsiniz. Dahası, Pictorico size sitenizin diğer bölümlerini özelleştirme konusunda birçok seçenek sunar. Özel üst bilgiler, arka planlar ve bir simge görüntüleme alanı ile dakikalar içinde güzel bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

27. FlatOn

FlatOn WordPress TemasıMinimalizm yükselişte olduğu için, düz tasarım web sitelerinin son yıllarda öfkelenmesi şaşılacak bir şey değil. Sonuçta, sadeliği ve zerafeti sunarken odaklanmanın yalnızca içeriğiniz üzerinde kalmasını sağlar. FlatOn, bu çok stille tasarlanmış bir WordPress tema seçeneğidir ve az çaba harcayarak etkileyici çeşitli web siteleri oluşturmak için kullanılabilir. Bir grid çerçevesi kullanarak ve Jigoshop eklentisiyle sorunsuz bir şekilde bir araya getiren FlatOn, işletme sahipleri, ajanslar ve serbest çalışanlar için mükemmel bir seçimdir. WordPress tema seçenekleri paneli, bir blog sitesi oluşturmak için bu temayı kullanma gibi bir dizi diğer olasılığı da açar. Gelişmiş geliştiriciler, temaya özel CSS bile ekleyebilirler. Stil sayfasıyla uğraşmanıza gerek kalmadan kod ekleyebileceğiniz tema seçenekleri paneline göz atın.

28. Freesia Empire

Freesia Empire WordPress TemasıÇok amaçlı temalar mevcuttur, ancak gerçekten kaliteli bir seçenek bulmak zor olabilir. Bununla birlikte, Freesia Empire tasarıya tamamen uyar. Özelleştirme yolunda çok şey sunar ve görünüşte sınırsız seçeneklerle pek çok web sitesi stilini destekler. Freesia Empire, hafif ama işlevsel bir tasarıma sahip bir web sitesi oluşturmanızı sağlar. WordPress tema, web sitesi ziyaretçileri için en iyi kullanıcı deneyimini satabileceğiniz, bunlarla bağlantı kurabileceğiniz ve sunabileceğiniz anlamına gelen WooCommercebbPressNewsletter ve Breadcrumb NavXT gibi birçok popüler eklenti seçeneğiyle zahmetsizce çalışır. Bu WordPress tema ayrıca, iletişim bilgileri ve resim galerisi gibi sayfalar için çeşitli şablonlar da sunmaktadır. Her biri özel nişler düşünülerek özel widget’lar ve yan çubuklar sunar, bu nedenle kitlenize tasarlayabilirsiniz.

29. Accelerate

Accelerate WordPress TemasıAccelerate, adıyla iyi bir eşleşmedir, çünkü web sitesi tasarım sürecini hızlandırmanıza olanak tanır. Bu çok amaçlı WordPress tema, iş siteleri, e-ticaret mağazaları, bloglar ve portföyler dahil neredeyse herhangi bir web sitesi oluşturmak için kullanılabilir. Seçenekleri, sitenizdeki görselleri özellikli görüntüler olarak görüntülemenize ve beyaz alan kullanımı ile içeriğinize odaklanılmasına devam edilmesine izin verir. Ayrıca, Accelerate, çok sayıda yararlı destek seçeneği ve kolay tasarım araçları sunar. Yeni başlayanlar ve deneyimli geliştiriciler bu temanın kullanım kolaylığı ve esneklikten yararlanabilir.

30. Portfolio Lite

Portfolio Lite TemasıPortfolio Lite WordPress tema tercihi, sanatçılara, tasarımcılara, fotoğrafçılara ve çevrimiçi ortamda en iyi adımları atmaya çalışan diğer reklam öğelerine yönelik olarak, önerilen minimal ve modern bir web sitesi stili sunar. Temanın slayt gösterisi ekran şablonuyla en iyi işinizi gösterebilir veya daha geleneksel bir görünüm için çok sütunlu bir portföy düzenini kullanabilirsiniz. İsterseniz her iki yaklaşımı da dahil edebilirsiniz. Her zamanki temanın özelleştirme seçeneklerine ek olarak, arka planınız, başlıklar ve menüleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olursunuz. Bu, çalışmalarınızı gerçekten tamamlayan bir site oluşturmanızı sağlar.

31. TheFour Lite

WordPress TheFour Lite Teması
Alışıldık tema kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, aynı zamanda arka planın, başlıkların ve menülerin  tam kontrolüne sahip oluyorsunuz. Bu şekilde çalışmanızı tamamen yansıtan bir site oluşturmanızı sağlıyor.
Eğer işinizle ilgili siteniz için modern ve zarif bir tema arıyorsanız, TheFour Lite sizin için doğru seçim olacaktır. TheFour Lite portföy sitenizi, iş sitenizi ve hatta kişisel blog sitenizi hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmanıza yardımcı oluyor.
TheFour Lite işinizin ziyaretçilere ilk görünümü için geniş ve çekici bir başlık alanına sahip. Aynı zamanda ana sayfada portföy, referans veya müşterilerim gibi sunumlarınızı sergileyebileceğiniz üçlü yerleşik bölme desteğine sahip.
Temanın kurulumu ve ayarlaması oldukça basit. Esnek kişiselleştirme seçenekleri sayesinde sitenizi dilediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz.

32. EightyDays Lite

WordPress EightyDays Lite Teması
EightyDays Lite, kişisel ve seyahat bloglarınız için harika bir seçim. İsmi, (Türkçe’de “Seksen Gün”), “Seksen Günde Devr-i Alem” romanından geliyor. Gezdiğiniz yerleri, yediğiniz yemekleri veya sahip olduğunuz anıları paylaşmak için bu temayı kullanabilirsiniz.
EightyDays Lite, ana sayfada en önemli gönderilerinizi gösterebileceğiniz etkileyici bir karo galerisiyle harika bir düzene sahip. Tema aynı zamanda tipografi odaklı ve okuyucularınıza uzun soluklu içeriklerinizi rahat bir şekilde okuma imkanı sağlıyor.
EightyDays Lite responsive, yani duyarlıdır ve tüm cihazlarda kusursuz şekilde çalışır. Oldukça hızlı, hafif ve kullanımı kolaydır.

33. Yosemite Lite

WordPress Yosemite Lite Teması
Yosemite Lite kişisel bloglar için sade ve minimalist bir temadır. Klasik bir düzene, havalı bir tipografiye sahiptir ve kişisel, yaşam tarzı, moda ve seyahat blogları için kusursuz bir seçimdir.
Minimalist tasarımıyla, Yosemite odağı sunduğunuz içeriğe yönlendirir ve burada metinli görsellerinizi güzel bir şekilde paylaşabilirsiniz.
Ek olarak, tema tamamen duyarlıdır ve tüm cihazlarda sorunsuz çalışır. Aynı zamanda temayı nasıl yükleyeceğiniz ve ayarlayacağınızı gösteren harika bir rehbere sahiptir.

34. Riba Lite

WordPRess Riba Lite Teması
Riba Lite bloglar veya hikaye yayınlayan internet siteleri için sade ve stil sahibi bir temadır. Eğer öncelikli amacınız blog gönderileri veya hikayeler ise bu WordPress teması içeriğinizi ana sayfada güzel bir şekilde sergileyecektir. Aynı zamanda görseller için lazy loading desteğine ve hız ile performans arttıracak diğer çeşitli özelliklere sahiptir.
Son ama oldukça önemli diğer bir özelliğiyse, sosyal medya entegrasyonunu basitleştirmesi. Eğer sosyal medya kullanımınız fazlaysa, bağlantıları sitenize eklemek çocuk oyuncağı!

35. Orfeo

WordPress Orfeo Teması
Orfeo minimalist tasarıma sahip zarif bir tema. Bu sayede eğer kişiselleştirmek isterseniz oldukça fazla özgürlük ve seçenek sunuyor. Bloglar, restoranlar, kişisel portföyler bu WordPress temasının kullanım alanına bir kaç örnek.
Orfeo teması ayrıca SEO için optimizedir ve mobil cihazlarla uyumludur, bu sayede online varlığınızı güçlendirmeye yardımcıdır. Dilerseniz WooCommerce ile kullanabilir ve dükkanınızı ekleyebilirsiniz.
Orfeo sadeliği, kişiselleştirme kolaylığı ve pürüzsüz görünümüyle genel olarak dikkate değer bir tema.

36. Zerif Lite

WordPress Zerif Lite Teması
Zerif Lite tek sayfalık bir WordPress teması. Oldukça fazla rağbet görüyor ve şu ana kadar 100,000’in üzerinde aktif yüklenme miktarına sahip. Sürekli olarak güncelleniyor ve en iyi performans için geliştiriliyor.
Bu WordPress teması şirketler, kişisel portföy, serbest çalışan freelancer kişiler ve fotoğrafçılık için oldukça uygun. Aynı zamanda WooCommerce desteği bulunduğundan ihtiyacınızın doğması durumunda sitenizi gelir elde etmek için kullanabilirsiniz.  Son olarak SEO dostu olması sebebiyle sitenizin arama motorlarında görünürlüğünü arttırmak daha da kolaylaşacaktır.

37. Ashe

WordPress Ashe Teması
Ashe zarif bir seçim olması sebebiyle en iyi ücretsiz WordPress temaları listemizde kesinlikle yerini hakediyor. Moda, seyahat, yemek veya fotoğraf blogları gibi içerik odaklı siteler için fevkalade bir aday.
Tema temiz, duyarlı ve tarz sahibi bir tasarıma sahip. Bu sebeple içeriğinizi eşsiz kılarak göz alıcı hale getiriyor. Artık tek dert etmeniz gereken şey olabildiğince fazla içerik yayınlamak olacak!

38. Kale

WordPress Kale Teması
Kale basit ancak havalı bir WordPress teması. Düzenli, minimalist ve en önemlisi çok amaçlı. Bloglar, yemek tarifleri, moda tavsiyeleri veya alışveriş siteleri için kullanabilirsiniz. Kolay WooCommerce entegrasyonu sayesinde internet sitenizi anında para kazanmaya uygun hale getirebilirsiniz.
Bu temayı daha da çok yönlü kılan şey ise sosyal medya entegrasyonu. Bu optimizasyonu SEO ile birleştirerek göz alıcı bir internet sitesi oluşturmak için gerekli güçlü temele sahip olun.

39. Freddo

WordPress Freddo Teması
Freddo en iyi ücretsiz WordPress temaları listemizdeki bir diğer güçlü aday. Çok amaçlı bu temayı kullanarak tek bir sayfada tamamen fonksiyonel bir internet sitesi oluşturabilirsiniz. İster fotoğrafçılık olsun, isterse yemek, seyahat veya yaşam tarzı, bu tema her türlü blog için uygun bir seçim.
Freddo aynı zamanda WooCommerce ile uyumlu. Bu sayede bir dükkan oluşturarak internet sitenizden gelir elde etmek oldukça kolay. İsterseniz SiteOrigin, Beaver Builder gibi sayfa oluşturucularla özelleştirerek gerçekten göz alıcı, muhteşem şeyler yaratabilirsiniz.

40. Elara

WordPress Elara Teması
Elara çarpıcı ve zarif bir blog temas. Tarz sahibi tasarımı ve sunumu sebebiyle yemek, giyim veya modayla ilgili bloglar en güçlü olduğu alanlar. Ancak farklı amaçlar için de kullanmanız mümkün.
Tema aynı zamanda dahili sosyal medya ikonlarına ve feed entegrasyonuna sahip. Bu sayede ziyaretçileriniz hızlı bir şekilde sosyal medya kanallarınıza katılabilir ve online etki alanınızı genişletebilir. Elara genel olarak başarılı bir blogçunun ihtiyacı olan bütün önemli özelliklere sahip.

Sonuç

Web siteniz için en iyi WordPress tema tercihi size bir kol ve bir bacak harcamaz. Aslında, ücretsiz temalar premium seçenekler kadar etkili olduğunu kanıtlayabilir ve genellikle ihtiyacınız olan özelliklerin çoğunu veya tümünü sağlar.
Bu yazıda, siteniz için kaliteli bir temanın seçilmesinin önemini tartıştık ve en iyi ücretsiz 40 WordPress tema seçeneği tanıttık. Bunlara profesyonel temalar (Corporate Plus ve Sydney gibi), blog tarzı temalar (Accelerateve Writers gibi) ve hatta e-ticaret temaları (ShopIsle ve Shopera gibi) dahildir. Mevcut seçenekler neredeyse sınırsızdır; bu, istediğiniz herhangi bir siteyi oluşturabileceğiniz anlamına gelir.
WordPress sitesinde yukarıdaki ücretsiz temalardan hangisini kullanacaksınız? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin!

Yorum Gönder

0 Yorumlar