Youtube

INSTAGRAM MAVI TIK NASIL ALINIR?

İnstagram Mavi Tik (Onaylı Hesap) Simgesi İçin Başvuru Şartları

Instagram hesaplarını deÄŸerlendirirken, kamu yararına uygun olup olmadıklarını ve doÄŸrulama kriterleriini karşılayıp karşılamadıklarını belirlemek için birkaç faktörü göz önünde bulundurmaktadır. Instagram’ın Hizmet KoÅŸulları‘na ve Topluluk Kuralları‘na uymanın yanı sıra, hesabınızın aÅŸağıdaki ÅŸu kriterleri karşılaması gerekir:

1- Özgün olmak: Hesabınız gerçek bir kiÅŸiyi, tescilli bir iÅŸletmeyi veya kuruluÅŸu temsil etmelidir.
2- Benzersiz olmak: Hesabınız, temsil ettiÄŸi kiÅŸi veya iÅŸletmenin benzersiz varlığı olmalıdır. Bir kiÅŸi veya iÅŸletmenin sadece bir hesabı doÄŸrulanabilir, dile özel hesaplar bu konuda istisnadır. Genel ilgi alanlarına yönelik hesapları doÄŸrulanmaz. Ã–rneÄŸin,@yavruköpekler vs. gibi.
3- Eksiksiz olmak: Hesabınızın herkese açık olması, biyografi, profil fotoÄŸrafı ve en az bir gönderiye sahip olması gerekir. Profiliniz, diÄŸer sosyal medya hizmetlerine yönlendiren “beni ekle” baÄŸlantıları içeremez.
4- Dikkate deÄŸer olmak: Hesabınız tanınmış, sıkça aratılan bir kiÅŸi, marka veya kuruluÅŸu temsil etmelidir. Birden fazla haber kaynağında Ã¶ne çıkan hesapları incelenir ve ücretli ya da tanıtım amaçlı içerikleri inceleme kaynağı olarak kullanılmaz.
DoÄŸrulama sürecinde asılsız veya yanıltıcı bilgiler sunarsanız, doÄŸrulanmış simgenizin kaldırılacağını ve hesabınızı silmeye yönelik baÅŸka iÅŸlemler yapılabileceÄŸini aklınızda bulundurun. Hesabınız doÄŸrulamaya uygun olsa bile, talepte bulunmanın hesabınızın doÄŸrulanacağını garanti etmediÄŸini unutmayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar